Loading...
HALTIAKAMMI2020-10-29T06:51:49+00:00

ELÄVÄN TULEN RAVINTOLA HALTIAKAMMI

Haltiakammi on elävän tulen ja haltioiden koti. Ravintola, josta löydät paikallisen taiteilija Uuttu-Kallen valmistamat 32 Haltijaa viettämässä pitoja. Rohkenetko liittyä seuraan?

Haltiakammin uumenissa leiskuvalla avotulellavalmistuu parhaista raaka-aineista perinteiset Lapin ruuat, sekä maailmalta innoitusta saaneet herkut.

Tule viettämään ikimuistoinen ilta hyvän ruuan parissa. Haltiakammissa vietät myös juhlat niin pienellä kuin suuremmalla seurueella. Ota rohkeasti yhteyttä meihin, niin suunnitellaan teille kunnon pidot.

Maailma muuttuu joten niin on myös meidänkin reagoitava vallitsevaan tilanteeseen. Talvikaudella 2020/2021 pidämme ravintola Haltiakammin avoinna jouluna 24–26.12.2020. Jouluaattona meillä on tarjolla perinteinen joulubuffet ja joulun välipäivinä 25 ja 26.12 tarjolla avotuli Ala Carte -lista! Avaamme Haltiakammin seuraavaksi pääsiäisenä 31.3.–4.4.2021. Muuten Haltiakammi toimii tilausravintolala ensi talven.

TUTUSTU HALTIKAMMIN À LA CARTE -LISTOIHIN

ESITTELYSSÄ KOLME ENSIMMÄISTÄ HALTIAA

JEÄYEL-ÖAI’J-ÄD-DÄ

Jäkäläpääukko. Hyvän tulen haltia.

KÖRREMANS

Houkuttelee ihmisiä laiskuuteen, likaisuuteen ja saamattomuuteen.

TSUB’BO-MAD’DU

Sammakoiden vanhin, ja kantaäiti. Ihminen, joka kohtelee sammakoita hyvin, saa tarun mukaan parantajan käden.