RYHMILLE 2017-09-03T16:46:39+00:00

HALTIAKAMMIN RYHMÄMENUT

Menut ovat yli 20 hengen ryhmille Ravintola Haltiakammiin.
Pienemmille ryhmille räätälöimme menun aina tilauskohtaisesti.
Jos et löydä itsellesi sopivaa, niin ota rohkeasti yhteyttä ja räätälöimme juuri teidän näköisenne menu.
OTA YHTEYTTÄ

Nokkoskeittoa ja itsetehtyä leipää

*****

Poronkäristystä, perunamuusia, puolukkaa ja suolakurkkua

*****

Itsetehtyä suklaakakkua ja hillaa

Villisienikeittoa ja itsetehtyä leipää

*****

Loimulohta ja Remoulade-kastiketta

*****

Omenapiirakkaa ja vaniljajäätelöä, kinuskikastiketta

Päreeltä alkuun:

Punajuurituutti, sienitoast, lohipastrami ja riistaterriiniä

*****

Avotulella hiillostettua Black Angusta ja timjamikastiketta

*****

Vanilja-pannacotta ja hillaa

PERINTEINEN LAPPILAINEN SEISOVAPÖYTÄ

Alkupalapöytä:

  • Punajuurituutti ja vuohenjuustomoussea
  • Sienisalaattia
  • Rapea vihersalaattia ja leipäjuustoa
  • Lohipastrami ja wasibimajoneesia
  • Kylmäsavustettua haukea
  • Riistaterriiniä ja savumajoneesia
  • Poronkieltä ja puolukkaa

Pääruokana:

  • Avotulella hiillostettua Black Angusta ja timjamikastiketta
  • Loimulohta ja Remoulade-kastiketta
  • Paahdettua perunaa ja juureksia

Jälkiruokana:

  • Mokkoset
  • Vaniljakastiketta, hillaa, leipäjuustoa, suklaakastiketta, marinoituja marjoja